Pa smo na polovici leta! Je tudi za vas skorajda prehitro minila?

Junij je šesti mesec, zato ga povezujemo s številom 6. Večkrat smo že poudarili, da se nahajamo v letu odnosov, zato bo junij ključnega pomena ravno za odnose in način komunikacije, predvsem znotraj poslovnega sveta.

Imeli boste več kot dovolj priložnosti, da bi se dokazali pred pravimi osebami, ne le vašimi nadrejenimi. Prav je, da v tem času odločno podate tudi svoje predloge na delovnem mestu. Vse, kar povezujemo s poslovnim svetom in organizacijo samega dela, bo v tem času v osredju, zato izkoristite priložnost. Nekateri boste končno dobili potrditev in pohvalo svojih nadrejenih in tudi sodelavcev. Opazili boste morda, da si ju niti več ne želite tako zelo in da ste bolj samozavestni in suvereni. Vse bolj vas bodo zmotili tisti, ki svojega dela ne opravljajo – predvsem okoli 13.6.

V prvi polovici prisluhnite povratnim informacijam oziroma oprezajte za ogledali, ki vam jih okolica nudi. Proti koncu meseca pa je zelo verjetno, da boste jasno prepoznali potrebo po odmiku. Raje boste delali v miru in kvalitetno, kot pa da bi se izpostavljali. V tem času vas bodo tudi osebe, ki se izrazito hvalisajo, odvračale.

Zato vas gre opozoriti: če imate v svoji bližini še posebno tečno sodelavko/sodelavca, je verjetnost, da vam bo šla ta oseba vse bolj na živce v tem času, zelo visoka. Energija meseca vas podpira pri umirjenem in zrelem pogovoru v sferi sodelavcev, a zgolj če uspete svoj ego umiriti in ne igrate žrtve. Če se zdi, da vam to ne bo uspelo brez jeze in nesramnega očitanja, s pogovorom raje počakajte do julija.

Sam mesec ne prinaša večjih preobratov, ponuja pa drugačen pogled. Predvsem nase – zato bodite pozorni na ogledala. Očitke preučite. Koliko je resnice v njih? Prepričana sem, da vas okolica dojema mnogo bolj pozitivno kot se sami. Preveč smo navajeni izraziti samo nekaj motečega.

Naučimo se pohvaliti. Kar začnite! Tudi neznancu v vrsti pred blagajno lahko podarite kompliment. Ustvarite bolj prijeten ambient in skupaj bomo ustvarili lepši svet.

 

LJUBEZEN – SAMSKI

Lažje boste storili prvi korak, zato pogumno povabite na zmenek svojo simpatijo, predvsem če je to skrivna simpatija. V primeru da vas zavrne, se prijazno zahvalite in jo čez kakšen teden znova povabite, morda na neobvezujočo kavico. Vztrajnost se splača.

 

LJUBEZEN – VEZANI

Pripravite se na malo bolj razburkane vode, ko bi se znotraj odnosa lahko pojavila bitka za premoč. Prepiri bi lahko bili bolj intenzivni, dalj boste šli, da bi dokazali svoj prav in zelo možno je, da boste hitreje užaljeni. Tako vi kot vaša druga polovica. Minilo bo, brez skrbi.

 

POSEL

Če radi opravljate svoje delo, vam bo šlo sedaj kot po maslu. Če pa svojega dela in obveznosti ne počnete iz ljubezni (in poslanstva), ampak bolj kot ne iz nuje, se bo vaše počutje poslabšalo. Včasih nam ravno preko odpora do nečesa, ki se krepi, življenje želi povedati, da nas je škoda. Torej škoda vas je. Morda je končno napočil čas, da pričnete razmišljati o menjavi službe ali drugačnemu pristopu iskanja zaposlitve, če le-te trenutno nimate.

 

OSEBNOSTNA RAST

Pravijo, da vedno obstaja srednja pot. A kaj, ko jo je tako težko najti! V tem času je pričakovati nihanje med poslovnimi ter družinskimi obveznostmi. Težje boste uravnovešali potrebe okolice ter svoje. Ujeli se boste, da ko ste v službi, bi raje bili doma in ko ste doma, tuhtate, kaj vse je potrebo še postoriti v službi. Učenje meseca junija za našo osebnost in čustveno zrelost leži v zdravi Ljubezni do sebe, zato pričakujte vsaj tri situacije, v katerih bo potrebno reči ”ne”.

 

BARVA MESECA

Indigo modra.

 

KRISTAL MESECA

Safir, biser.


NASVET MESECA

Posvetite nekaj več časa vprašanjem: Kaj v določenem odnosu potrebujem? Kaj dejansko prejemam in kaj dajem? Kako lahko ta odnos obogatim? Posvetite se svojemu odnosu s partnerjem in s prijatelji, odnosom s sorodniki, sodelavci, sosedi, … Nikakor ne pozabite na vprašanje: Kako lahko obogatim svoj odnos s seboj?

 

SREČNI DNEVI

Ljubezen: 23.6.
Denar: 9. in 18.6.
Zdravje: 6. in 15.6.

Ugoden mesec za: krepitev samozavesti.


UGODEN ČAS ZA

Boljšo organizacijo dela in obveznosti, krepitev samozavesti in izboljšanje samopodobe, delo na sebi – predvsem na področju zdrave Ljubezni do sebe ter za pogovor s šefom.

 

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 1

Nekdo v vaši bližini potrebuje vaš nasvet, oziroma usmeritev. Niso vsi tako direktni in pogumni kot vi, zato jim priskočite na pomoč z vzpodbudno besedo. Uspešni boste.

 

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 2

Ste maja naredili čistko med prijatelji ali ste sebe (znova) podredili? Junij vam podarja drugo priložnost. Julija vam bo zelo verjetno žal, če je ne boste izkoristili sedaj.

 

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 3

Občutno lažje boste izrazili sebe in ustvarjali točno takšno delovno okolje kot si ga želite. Prvi korak je najtežji, potem pa kar steče. Kar pogumno pričnite še danes!


ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 4

Spremembe, za katere ste se odločili maja, prinašajo prve pozitivne rezultate – a najverjetneje ne na način kot ste ga pričakovali. Pustite se presenetiti. Odprite se!


ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 5

Junij bo prinesel vsaj eno večjo spremembo v rutini. Ne pozabite piti dovolj vode in počivati. Na slednje radi pozabite. Še vsaka baterija se nekoč iztroši. Pazite nase.   

 

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 6

Šesti mesec je vaš mesec! Opazili boste močnejša čustva. Samskim se prav zlahka obeta nova resna zveza. Ne pozabite biti še posebno ljubeči do sebe, brez slabe vesti!

 

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 7

Po maju, v katerem ste se ozirali v sebe, je sedaj čas, da pogledate okoli sebe. So vam ljudje, s katerimi se družite, podobni v vrednotah, vrlinah in navadah? Vas krepijo?

 

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 8

Pred vami je mesec premikov na poslovnem področju. Četudi se vam zdi, da niste dovolj samozavestni, ukrepajte. Pazite pa da ne boste v svojem obnašanju vzvišeni.  

 

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 9

Ste vedeli, da sta števili 6 in 9 izjemno kompatibilni? Zato bo junij za vas ugoden mesec. Ravnajte s seboj kot bi z ranjencem. Tako se bodo pozdravile rane iz preteklosti.

 

Upamo, da vam je pričujoč blog zapis razkril nekaj koristnih usmeritev za uspešno pot skozi mesec junij.

Ekipa Anumerus v sodelovanju z numerologinjo Lili Sorum

 

P.S.: Preden odidete, imamo za vas še dodatno, izjemno uporabno in akcijsko usmerjeno vsebino, ki vam bo pomagala, da resnično stopite korak naprej. Na spodnji povezavi vas čaka brezplačen delovni zvezek Zakon Privlačnosti: 17 vprašanj do popolne manifestacije.

KLIKNITE TUKAJ za več informacij

Kategorije: Blog

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja