MAJA SE OBETAJO SPREMEMBE RAZMIŠLJANJA

Maj povezujemo s številom 5, ki simbolizira prepoznavanje drugačnosti in prinaša spremembe. V letu 2018 nas bo oblivalo tudi z željo po odmiku in tišini – v gibanju. Zanimiva kombinacija, kajne?

Adrenalinski šport bo kot nalašč te dni. Odpravite se v gore, v naravo in predvsem nekam, kjer se gibate in obenem lahko slišite svoje misli. Najbolj priporočljivo je, da se na sprehod v bližnji gozd odpravite kar sami.

Zelo verjetno je, da vam bo tudi sicer prijal odmik od hrupa, obenem pa se bo okrepila želja po gibanju. Zato ne zamerite svojim najbližjim, če se bodo nekoliko odmaknili od vas, saj bodo tudi oni potrebovali malo več prostora zase. Pomembno pa je, da znate na primeren način razložiti, da si nekam želite iti sami, sploh če govorimo o krajšem potovanju.

Čustvo, ki bo v tem času močnejše, je nezaupanje. Prisotna bo želja po spremembi. Naučite se razlikovati željo po spremembi kot klic k rasti (osebnostni razvoj vedno prinese s seboj spremembo) in kot beg (včasih se s spremembo izognemo rasti).

 

LJUBEZEN – SAMSKI

Čeprav je maj mesec ljubezni, je zelo verjetno, da vam bo v tem mesecu prijal čas zase. Pravijo, da moramo najprej poznati sebe, da bi vedeli, kakšen partner bi nas osrečil. Zato maja spoznavajte sami sebe!

 

LJUBEZEN – VEZANI

Namerno si vzemite več časa za skupne aktivnosti. Med tem pa seveda naj vas ne skrbijo službene in druge obveznosti. Ste v idealnem obdobju za korak naprej. Če bi se zdelo, da se je partner (ali vi) nekako odmaknil od vas, gre najverjetneje zgolj za povečano potrebo po odmiku in ne za nekaj, kar bi vas moralo skrbeti. Te dni bomo vsi nekoliko “čudni”, zato tega svoji drugi polovici ne zamerite.

 

POSEL

Vsi vemo, kako pomembna je kvaliteta storitev, kajne? Kakšna pa je vaša kvaliteta? Ste odgovorni, vestni, natančni, vedno željni novega znanja? Ali obratno – naveličani stanja, v katerem ste? Zdaj je čas, ko se boste lažje osredotočali, zato uporabite maj za učenje nečesa novega. Katera spretnost ali znanje vam lahko pomagata pri doseganju uspeha in napredovanja (tudi če službe nimate, se zavedajte, da so določena znanja vedno dobrodošla).

 

OSEBNOSTNA RAST

Maj in kasneje julij bosta meseca osebnostne rasti. Pravzaprav lahko razpoke v odnosih v mesecu maju nakazujejo smer osebnostne rasti julija. Bolj enostavno povedano: proces sprememb se bo pričel maja in zaključil julija, zato naj se vam ne mudi iskati odgovore. Včasih preveč hrepenimo po potrditvi, zagotovilu ali kar navodilih in tako v resnici ne živimo, ampak ubogamo. Poslušajte sebe!

 

BARVA MESECA

Turkizno modra.

 

KRISTAL MESECA

Akvamarin, turkiz.


NASVET MESECA

Ne oklepajte se ničesar! Četudi bi se zaključilo nekaj, kar si želite, da bi ostalo, ne obupajte. Nič še ni zapisano v kamen in proti koncu meseca se vse še lahko – še enkrat – popolnoma spremeni. Ko se odločate za nekaj izrazito dolgoročnega, bodite izjemno. S pomembnimi odločitvam raje še malo počakajte.

 

SREČNI DNEVI

Ljubezen: 26.5.
Denar: 1. in 10. 5.
Zdravje: 24.5.


UGODEN MESEC ZA

Duhovno in osebnostno rast, učenje, študijski dopust (potovanje z namenom raziskovanja, učenja ali osebnostne rasti), pričetek vadbe joge.

 

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 1

Zdelo se bo, kot bi se delček vas želel dobesedno odluščiti stran. Naj gre za navado, zanimanje, način razmišljanja ali ravnanja, ni pomembno. Ne oklepajte se.

 

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 2

Pride čas, ko je potrebno narediti čistko med prijatelji. Kdo v vaši bližini je zanesljiv in zaupanja vreden? Za svoje prijatelje izbirajte kvalitetne ljudi, ne le zabavnih.

 

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 3

Komu se bojite izraziti svoje mnenje in sebe? Sama energija vas bo bodrila, da se odmaknete od tovrstnih oseb in poiščite sebi podobne ljudi, ki vas bodo imeli radi.


ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 4

Ne upirajte se spremembam in ne zapirajte vrata novim priložnostim. Seveda vam ni potrebno zgrabiti prav vsake, a ne zaprite se vase, četudi bi to bilo mamljivo.


ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 5

V svoji koži se boste počutili dobro, če se boste gibali. Vsakovrstna rutina v tem času bo dobesedno pila življenje iz vas, zato dnevno načrtujte kratke izlete in zanimive dejavnosti.

 

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 6

Mešani občutki naj vas ne prestrašijo. Nahajate se v času, ko se zdi, da se vse spreminja in obenem ostaja enako. Opazujte se. Kaj vas v resnici osrečuje in izpolnjuje?

 

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 7

Idealen čas za izpopolnjevanje vas kot osebe. Prav možno je, da se bo končno pokazala priložnost, na katero ste že dalj časa čakali. Naj se vam ne mudi. Izbirajte preudarno!

 

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 8

Obeta se vam veliko nepričakovanih priložnosti in možnosti za delo na sebi. Naravnost eksotičnih. Izberite tiste, ki bodo okrepile vašo notranjo moč in avtoriteto v odnosu do okolice.

 

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI 9

Nihanja razpoloženja ne bodo nič nenavadnega. Ponujajo vam priložnost samoopazovanja. Kako reagirate na različne dražljaje, je pomemben pokazatelj tega, kdo ste in kaj vas osrečuje.

 

V mesecu maju vam želimo vse dobro!

Ekipa Anumerus v sodelovanju z numerologinjo Lili Sorum

 

P.S.: Preden odidete, imamo za vas še dodatno, izjemno uporabno in akcijsko usmerjeno vsebino, ki vam bo pomagala, da resnično stopite korak naprej. Na spodnji povezavi vas čaka brezplačen delovni zvezek Zakon Privlačnosti: 17 vprašanj do popolne manifestacije.

KLIKNITE TUKAJ za več informacij


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja