LJUBEZEN – SAMSKI

Pričetek novega odnosa v tem času ni priporočljiv, saj bi se najverjetneje razvilo samo v bežno avanturo. Težje se bomo resno vezali in poglobili čustva. Torej, če ste nekoga šele spoznali, počakajte na april.

 

LJUBEZEN – VEZANI

Če se bo v odnosu pojavila napetost, naj vas to ne preplaši. Energija meseca je izjemno ugodna za dva področji: senzualnost in svobodo. Uporabite te vplive za obuditev strasti. Če se počutite ujete, pa boste lažje odšli.

 

POSEL

Čas je za drugačnost. Poiščite nasvet tam, kjer ga sicer ne bi iskali. Prav možno je, da vam bo ponujeno priložnostno delo, ki bo popolnoma drugačno kot ponavadi. Pozor! V tem času ni priporočljivo podpisovanje dolgoročnih, dolgoletnih dogovorov.

 

OSEBNOSTNA RAST

Raziskujte svojo drugačnost. Kako ste se v zadnjem času spremenili? Bi dejali, da imate še vedno enake prioritete, načela, cilje? Čas je za novo zgodbo. Čas je za vaš novi Jaz.

 

MAREC JE MESEC IZRAŽANJA IN SPONTANOSTI

Ne bodite prezahtevni in prestrogi do sebe. Kaj hitro lahko padete v kolesje kritike in občutka krivde.

Energija, ki nas obdaja, nam pomaga iskati lastno svobodo znotraj odnosov, v svetu in vsakdanu. Povsem razumljivo je, da nas bodo obveznosti dobesedno žulile. Predlagamo vam, da raje uporabite to energijo za osvoboditev omejujočih navad in načina razmišljanja.

 

POMEMBNO! Mesec marec je ugoden čas za: selitev, novo zaposlitev in krajša potovanja.

Izkoristite usmeritve iz zapisa, da boste lahko uspešno usmerjali svojo pot do vseh ciljev, ki ste si jih zadali za mesec marec.

 

Ekipa Anumerus v sodelovanju z numerologinjo Lili Sorum

 

P.S.: Preden odidete, imamo za vas še dodatno, izjemno uporabno in akcijsko usmerjeno vsebino, ki vam bo pomagala, da resnično stopite korak naprej. Na spodnji povezavi vas čaka brezplačen delovni zvezek Zakon Privlačnosti: 17 vprašanj do popolne manifestacije.

KLIKNITE TUKAJ za več informacij

Kategorije: Blog

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja