LJUBEZEN – SAMSKI

Dobra novica je, da ste v idealnem obdobju za več romantike ter povezovanja. Zdaj bodite pozorni na nove osebe, ki vstopajo v vaše življenje. Ne priporočamo obnove zveze, ki je razpadla pred letom 2017. Če se torej vrne stara simpatija, bodite previdni.

 

LJUBEZEN – VEZANI

Namerno si vzemite več časa za skupne aktivnosti. Med tem pa seveda naj vas ne skrbijo službene in druge obveznosti. Ste v idealnem obdobju za korak naprej. Možna je zaroka, odločitev za naraščaj ali skupno življenje, morda selitev in podobno.

 

POSEL

Bodite posebno pozorni na prazne obljube. Ta mesec namreč simbolizira korektno in pošteno, trdo delo. Nikakor nismo v času, ko bi nam obilje padalo v naročje kar z neba. April je naklonjen čustvom, zato pazite, da na poslovnem področju niste preveč zasanjani ali neresni.

 

OSEBNOSTNA RAST

Pred nami so izzivi ljubezni do sebe, ki pa prinašajo tudi prevzemanje odgovornosti za naša dejanja in besede. Pomembno je, da ste v tem času samodisciplinirani in tudi samokritični. Tako kot vsaka dobra mama sami sebi naštejte, kje vse se lahko izboljšate.

 

POMEMBNO! Mesec april je ugoden čas za: delo z zemljo, pogovor s sorodniki in vzpostavitev bolj zdravih navad.

 

Upamo, da vam bodo usmeritve iz zapisa koristile pri doseganju vaših ciljev ta mesec.

V aprilu vam želimo vse dobro!

 

Ekipa Anumerus v sodelovanju z numerologinjo Lili Sorum

 

P.S.: Preden odidete, imamo za vas še dodatno, izjemno uporabno in akcijsko usmerjeno vsebino, ki vam bo pomagala, da resnično stopite korak naprej. Na spodnji povezavi vas čaka brezplačen delovni zvezek Zakon Privlačnosti: 17 vprašanj do popolne manifestacije.

KLIKNITE TUKAJ za več informacij

Kategorije: Blog

3 Komentarji

Romana · 4. april, 2018 ob 11:07

Res je ,si je treba čas zase vzet, ker sicer sem tako zelo utrujena,ko pa se prizemljim” rečem”, se prestavim v drug svet povezanosti….. je pa v redu.Vaša analiza moje osebnosti je zanimiva,sedaj ko že marsikaj pogledam daleč nazaj,in poznam še kaj …se lažje znajdem in mal primerjam….raziskujem… 🙂

Lep dan vsem skupaj.

LP Romana

Mojca · 12. april, 2018 ob 11:57

Pozdravljeni,
Hvaležna ekipi Anumerus in numerologinji LiLi SoRum za vse vaše delovanje❤
Vse dobro želim🤗✨
Mojca

Jozy 12. 4. 2018 · 12. april, 2018 ob 15:06

Predolgo sem čakala, da sem spoznala, da mora človek imeti sam sebe rad. Zanimivo je prebrati potrditev, da prav razmišljaš. Hvala.
Jožica

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja