Zagotovo ste že slišali za Nikolo Teslo, enega največjih genijev, ki je kadarkoli korakal po obličju Zemlje. Morda veste, kakšen je bil njegov slavni odgovor, ko so ga vprašali, kje iskati ultimativno resnico življenja?

”Če želite odkriti skrivnosti vesolja, razmišljajte v smeri energij, frekvenc in vibracij.”
– Nikola Tesla

Že Tesla je vedel, da ima vse na tem svetu svojo vibracijo, svojo energijo. Morda niste nikoli pomislili, vendar ima tudi vaše celotno ime (ime in priimek) svojo vibracijo in posledično svojo energijo. Zato je še kako pomembno, da poznate, razumete in delujete v skladu z vibracijo svojega lastnega imena. To je nekaj, kar vas spremlja vsak dan vašega življenja in je neločljiv del vas.

Numerologija je veda, ki se ukvarja z raziskovanjem in razlago teh vibracij in energij. Ključni podatki za celovito numerološko analizo so: vaše ime in priimek ob rojstvu ter datum rojstva.

Na podlagi teh informacij lahko z numerološko analizo odkrijete svoje največje talente, svoje pomanjkljivosti in svoje največje izzive v tem življenju.

Ljudje so običajno po celoviti numerološki analizi skorajda šokirani. Kako ne bi bili: razumejo, zakaj so vsa leta skušali do svojega uspeha priti skozi napačna, zaprta vrata – medtem ko so jih vsak trenutek nekje drugje čakala na stežaj odprta vrata do njihove sreče.

Vas zanima, kje so vaša vrata do vaše sreče?

Prišli ste na pravo mesto, saj vam lahko danes ponudimo brezplačno numerološko analizo.

Kliknite tukaj za brezplačen delovni zvezek »

Več o numerologiji:

Kliknite tukaj za brezplačen delovni zvezek »