V življenju se nič ne zgodi naključno. Vse ima svoj namen. Ekipa Anumerus  je skupina ljudi, ki smo se preko različnih “naključnih” situacij znašli vsak s svojim znanjem na skupni poti.

Hitro smo ugotovili, da naše vibracije skupaj delujejo še močnejše. Zato smo se odločili, da vso svojo energijo, izkušnje in znanje vložimo v skupni projekt v dobrobit soljudem.

Verjamemo, da se dobro vrača z dobrim, pozitivna energija pa vrne na tisoč in en način. S to mislijo smo sprejeli izziv, da v Sloveniji končno omogočimo preprost, pregleden in brezplačen način numerološke analize.

Do sedaj smo bili Slovenci prepuščeni sami sebi. Res je, da obstaja kar nekaj spletni strani, ki razlaga, kaj je numerologija. Nekatere celo ponujajo razlago, kako se posamično število povezano z imenom ali datumom rojstva izračuna. Vendar pa vse do sedaj ni obstajala rešitev, ki bi ne samo izračunala najbolj pomembna numerološka števila, ampak vam jih tudi na preprost, človeški, poljuden način razložila.

Zakaj se nam zdi to pomembno? Ker verjamemo v človeški potencial. Verjamemo, da je vsak rojen s čudovitimi talenti. Težava je le v tem, da jih žal velika večina v resnici nikoli ne odkrije, ne razume ali pa ne zna ravnati v skladu z njimi.

Numerološka analiza pa rešuje vse te težave in množi človeški potencial.

Zato vam danes z veseljem in ponosom ponujamo brezplačno numerološko analizo.

Kliknite tukaj za svoj brezplačen delovni zvezek »

Podatki o podjetju:

Superhero Ventures d.o.o.
Kunaverjeva ulica 9,
1000 Ljubljana
Davčna številka: SI48733423
IBAN SI56 1010 0005 6228 664 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.)